installation & service

Vi skapar driftsäkra och användarvänliga helhetslösningar inom AV-teknik. Våra installatörer och medarbetare har alla mångårig erfarenhet inom ljud & bild.

projektering

Vår förhoppning är att få finnas med och vara behjälpliga i ett tidigt skede när det är dags att skapa nytt eller förändra.
Våra erfarna säljare kommer gärna med tips och förslag efter att ha gjort en ordentlig behovsanalys tillsammans med er.
Vi hjälper er att skapa en översikt baserad på förväntan och krav på utrustning. 
 

serviceavtal

Vi erbjuder förmånliga och prisvärda serviceavtal som gör det tryggt för er som användare. Vi tar ansvaret för driftsäkerheten och ser till att systemen underhålls och fungerar. Vi är snabbt ute på plats efter en felanmälan och ser till att allt kommer igång igen snarast möjligt.
Våra kunder med serviceaval erhåller en specifik rabatt på all kringutrustning och förbrukning.

installation

När det väl är dags för installation ser vi till att allt finns på plats och våra installatörer har fått en tydlig uppdatering om exakt vad som ska göras. I de flesta fallen finns alltid vår projektledare med vid första skruvtaget. Självklart utförs allt arbete med elektricitet av behörig elektriker.
När installationen är färdig gör vi en besiktning och provkör utrustningen.

utbildning

När installationen är färdig och konferensrummet, skolsalen eller hörsalen är redo att användas är det bra om de som främst kommer att använda utrustningen får en gedigen utbildning och demonstration av hur allt fungerar.
Vi anordnar utbildningar för både mindre och större grupper anpassat efter vad som passar er bäst.