AV-teknik

Vi på Projektorspecialisten hjälper er med allt inom ljud och bild för konferens och presentation. 
Ny, modern teknik för alla typer av behov. Skola, konferens och hörsalar. Mindre och större rum, våra duktiga säljare och installatörer hjälper er från en första idé till färdig installation. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Projektorer

Digitala projektorer för alla ändamål. Från portabla miniprojektorer till ljusstarka proffsprojektorer för större installationer.
Marknadens nya projektorer erbjuder nu en helt annan kvalitet på bild och återgivning än tidigare.
 

bildskärmar

Professionella bildskärmar för användning 24/7. Vi erbjuder skärmar från Samsung, NEC och Philips för videoväggar, storbild eller standardstorlek. Vi monterar efter era önskemål och givetvis erbjuder vi helhetslösningar med inmonteringar.
 

filmdukar

Filmdukar i alla format och storlekar. Manuella och eldrivna. Prisvärda kvalitetsdukar för både det mindre rummet och den stora hörsalen. De eldrivna dukarna kopplas smidigt samman med ett styrsystem. Kvalitetsdukar från Grandview, Kingpin och Euroscreen.

styrsystem

Plug & Present! Med ett styrystem sammankopplas all teknik i konferensrummet och vips så var allt mycket enklare. Starta upp och stäng av allt genom ett enkelt knapptryck på tex en Ipad eller via er smartphone.
Vi erbjuder flera olika alternativ.
 

ljudsystem

Ljudsystem för alla typer av konferensrum, hörsalar och presentationsrum. Vårt sortiment omfattar produkter från Yamaha, Marantz, Fifty4 m. fl.
Diskreta och eleganta installationer med kvalitetsljud. 
 

presentation

Kompletta ljudpaket för presentation med trådlösa mikrofoner och myggor.
Lättanvända lösningar för att snabbt komma igång med konferensen.
Produkter från bla Sennheiser och Shure.

videokonferens

Med videokonferens i Full-HD och stereoljud förlängs konferensrummet enkelt världen över.
Spara på resekostnader och värna om miljön med en professionell videokonferensutrustning. Eller varför inte bygga ett virtuellt fönster för kollegor i olika städer

interaktivt

Interaktiva produkter för både konferensrummet och klassrummet. Vi har stor erfarenhet av interaktiva skrivtavlor och projektorer och erbjuder flera lösningar från bla Epson, Hitachi och Optoma.
Framförallt så erbjuder vi en ordentlig utbildning för användarna

Tillbehör

Whiteboards, AV-möbler, skrivtavlor och projektorlampor. Vi erbjuder ett stort urval av kringutrustning inom presentationsteknik. Kontakta oss för mer information. Vår förhoppning och tro är att vi kan hjälpa er till det ni söker.